Reparaties


 


Welkom bij Metropool Electric Cars, uw betrouwbare partner voor de reparatie en service van uw Tesla-auto's. Wij zijn er trots op dat we deel uitmaken van de Tesla-gemeenschap en ondernemen om uw rijervaring altijd op het hoogste niveau te houden. Als gespecialiseerd bedrijf in elektrische Tesla voertuigen hebben we  diepgaande kennis van Tesla's innovatieve technologie en zijn we betrokken bij het leveren van de best mogelijke diensten aan onze gewaardeerde klanten.

Bij Metropool Electric Cars begrijpen we dat uw Tesla meer is dan alleen een auto; het is een symbool van duurzaamheid, geleidelijk en rijplezier. Daarom stellen we alles in het werk om ervoor te zorgen dat uw Tesla altijd in topconditie is. Onze hooggekwalificeerde technici zijn specifiek opgeleid voor Tesla-reparaties en -onderhoud, en ze hebben toegang tot de nieuwste diagnostische tools en originele Tesla-onderdelen om ervoor te zorgen dat uw voertuig wordt behandeld met de zorg en precisie die het verdient.

 

 

Of het nu gaat om routine-onderhoud, diagnose van storingen, batterijonderhoud, of software-updates, wij staan ​​paraat om in al uw behoeften te voorzien. We begrijpen dat uw tijd kostbaar is, daarom streven we ernaar om een ​​geweldige service te bieden zonder afbreuk te doen aan kwaliteit. U kunt erop vertrouwen dat we uw Tesla snel en grondig zullen repareren, zodat u snel weer op de weg kunt.

Bij Metropool Electric Cars delen we dezelfde passie voor elektrische mobiliteit als u, en we zijn vastbesloten om te dragen aan een groenere en duurzamere toekomst. Samen kunnen we ervoor zorgen dat uw Tesla blijft schitteren en het mogelijk maakt aan de revolutie in elektrisch rijden.

Bedankt dat u voor Metropool Electric Cars heeft gekozen als uw servicepartner voor Tesla. We kijken uit om u van dienst te zijn en uw Tesla-ervaring naar nieuwe hoogten te brengen.

 BENIEUWD WAT WIJ VOOR U KUNNEN DOEN?


010-3076696


 WIJ ZIJN BEREIKBAAR VAN MAANDAG T/M ZATERDAG


 09.00 - 17.00 uur