Ons bedrijf


 


Bij Metropool Electric Cars zijn we gepassioneerd door elektrische mobiliteit en zijn we er trots op dat we een onafhankelijke Tesla specialist zijn die gespecialiseerd is in reparatie en onderhoud van Tesla voertuigen. Ons team van gespecialiseerde experts staat klaar om u te helpen met al uw Tesla-behoeften.

Bij Metropool Electric Cars begrijpen we dat Tesla-eigenaren hoge verwachtingen hebben van hun voertuigen, en terecht. Daarom streven we ernaar om dezelfde standaard van uitmuntendheid te leveren in al onze diensten.

Onze Klantgerichte Benadering

Wij begrijpen dat uw Tesla meer dan alleen een auto is; het is een investering in de toekomst van mobiliteit. Daarom streven we ernaar om de best mogelijke service te bieden, afgestemd op uw behoeften en verwachtingen. Ons vriendelijke en deskundige personeel staat altijd klaar om uw vragen te beantwoorden en u te voorzien van de beste oplossing.

 

Onze Diensten

Bij Metropool Electric Cars begrijpen we dat Tesla-eigenaren hoge verwachtingen hebben van hun voertuigen, en terecht. Daarom streven we ernaar om dezelfde standaard van uitmuntendheid te leveren in al onze diensten. Hier is een overzicht van wat we te bieden hebben:

  1. Reparatie en Onderhoud: Ons ervaren team van monteurs is speciaal getraind om Tesla-voertuigen te repareren en te onderhouden. Of het nu gaat om routine-onderhoud, reparatie van mechanische of elektrische problemen, we hebben de expertise en de juiste apparatuur om het werk snel en efficiënt uit te voeren.

  2. Diagnose en probleemoplossing: Onze uitgebreide diagnoseapparatuur stelt ons in staat om snel en nauwkeurige problemen te identificeren en op te lossen. We begrijpen dat de tijd van het essentiële belang voor u is, en we streven ernaar om uw Tesla zo snel mogelijk weer op de weg te krijgen.

  3. Upgrade en Customisatie: Als Tesla-specialist kunnen wij ook upgrades en customisaties uitvoeren aan uw voertuig. Of u nu op zoek bent naar prestatieverbeteringen, esthetische verbeteringen of de nieuwste technologische functies, we hebben u ondersteund.

Onze Toewijding aan Kwaliteit

Bij Metropool Electric Cars staat kwaliteit bovenaan onze lijst. Wij gebruiken alleen originele Tesla-onderdelen en volgen strikte richtlijnen om ervoor te zorgen dat uw voertuig in een optimaal verkeer verkeert. U kunt erop vertrouwen dat uw Tesla in veilige handen is bij ons.

Onze Klantgerichte Benadering

Wij begrijpen dat uw Tesla meer dan alleen een auto is; het is een investering in de toekomst van mobiliteit. Daarom streven we ernaar om de best mogelijke service te bieden, afgestemd op uw behoeften en verwachtingen. Ons vriendelijke en deskundige personeel staat altijd klaar om uw vragen te beantwoorden en u te voorzien van de beste opgelost.

Bezoek Ons Vandaag Nog

Bij Metropool Electric Cars zijn we gepassioneerd door het ondersteunen van Tesla-eigenaren en het waardevolle van elektrische mobiliteit. We hebben u van harte nodig om ons vandaag nog te bezoeken en te ervaren waarom wij de beste keuze zijn voor reparatie en onderhoud van uw Tesla. Samen kunnen we blijven bijdragen aan een schonere, duurzame toekomst op de weg.

 BENIEUWD WAT WIJ VOOR U KUNNEN DOEN?


010-3076696


 WIJ ZIJN BEREIKBAAR VAN MAANDAG T/M ZATERDAG


 09.00 - 17.00 uur